WT Roellas folder 2010c.indd

Roel Verhoofstad

Mijn naam is Roel Verhoofstad. Ik ben reeds 25 jaar werkzaam in de metaalbranche en dan met name in RVS. In al deze jaren heb ik ruime ervaring opgedaan bij diverse bedrijven en ben ik gespecialiseerd in het lassen van dun plaatmateriaal en het afwerken/polijsten van producten.

Sinds februari 2007 ben ik als zelfstandige werkzaam en heb ik Roellas opgericht. met erg veel plezier verzorg ik voor u persoonlijk maatwerk voor in uw woning, tuin of uw bedrijf.
Daarnaast biedt het ondernemerschap ook ruimte voor detachering. Regelmatig neem ik detacheringsopdracht aan voor een bepaalde periode. Ik ben zeer flexibel, dus eenvoudig en snel in te zetten

Roellas – IJzersterk in RVS

Roellas is gespecialiseerd in RVS en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vervaardigen van meubelen, accessoires en diverse fraaie afwerkingsmiddelen. Zowel voor binnen als buiten is RVS een uiterst geschikt materiaal met veel voordelen. U kent het wel dat de maat die u zoekt voor uw tuin, woning, bedrijf of instantie niet verkrijgbaar is in de winkel, omdat zij standaardmaten hanteren. Of dat de combinatie van de materialen niet naar uw wens is… dan is Roellas de oplossing voor u!

Roellas komt vrijblijvend bij u langs. U kunt dan bespreken wat u voor ideeën heeft. Zo komt het tot een ontwerp geheel naar eigen wens, qua afmetingen, stijl en eventueel gecombineerd met andere materialen. Zo kunt u kiezen uit een combinatie van RVS met diverse soorten en kleuren hout, natuursteen of glas. Roellas kan dat voor u regelen. Maar het kan ook zijn dat u bijvoorbeeld al een natuurstenen blad heeft, waar u een nieuw passend frame voor zoekt. Alles is mogelijk!
Zowel voor een fraaie RVS afwerkingsrand rond de vijver, bloembak, deurmat, haard of voor strakke onderhoudsvrije plinten, u kunt bij Roellas terecht. Of heeft u een poort, hekwerk, leuning of een accessoire zoals bijvoorbeeld een kapstok nodig? Bel Roellas voor een afspraak.

 

RVS is makkelijk in onderhoud, uitermate geschikt voor binnen en buiten.

Het heeft een luxe, duurzame uitstraling en combineert met diverse materialen.

Maatwerk is Persoonlijk, voor bedrijf & particulier